Cevdetiye Milli Egemenlik İlkokulu

Vizyon: Teknolojiyi eğitimin her alanında kullanmak, sorunları bilimsel yöntemlerle çözümlemek. Nitelikli ve kaliteli bir eğitim vermek. Çağdaş, demokratik, hoşgörülü, bilinçli, kültürlü, sosyal yönü gelişmiş, karşılaştığı problemler karşısında tutarlı ve geçerli çözümler üretebilen, kapasitesini sonuna kadar kullanabilen, önder olabilecek öğrenci tipi yetiştirmek.

Misyon: Evrensel nitelikte bilgi ve teknoloji üreten araştırmacı, katılımcı, paylaşımcı, özgün ve estetik değerlere sahip, çağdaş bir öğretim kültürü oluşturmak ve mesleki açıdan yetkin, toplumsal değerlere saygılı bireyler yetiştirmek. Türk Milli Eğitiminin amaçlarını gerçekleştirmek. Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda çalışmak. Sağlam karakterli, ahlaki değerlere sahip, iyi insan, örnek model, gelişen teknolojiye uygun bireyler yetiştirmek.

Saatler: 07.30-12.20 12.40-17.30
Isınma: KLİMA
Servis Bilgisi: Yoktur.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://766942.meb.k12.tr

Adres - CEVDETİYE BELDESİ YEŞİLTEPE MAH. AFAD CADDESİ 10 NOLU SOKAK SK. NO 1B MERKEZ / OSMANİYE

Kütüphane Kitap Sayısı :1915
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - BELDE

Ulaşım Şahsi araçlar ve dolmuş ile sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 9 Km